Arbetshjälpmedel

SpeedCutBox är det enda arbetshjälpmedel på marknaden som gör det viktiga arbetet med klippning av golf och fotbollsanläggningar möjligt för personer med någon form av fysisk eller reumatisk nedsättning.

Till höger i bild exempel på arbetsplatser där SpeedCutBox är ett hjälpmedel.

"Klicka för större bild" Exempel på golf och fotbolls anläggningar
"Klicka för större bild" Samlat klipp töms med
joystickfrån förarstolen. Steglös öppningshastighet.

Är ni verkligen 1 arbetslag?

Den absolut viktigaste sysslan inom grönyteskötseln är själva klippningen, den sker alla dagar i veckan efter kunden/spelarens krav. Om alla i arbetslaget kan hjälpa till får man den nödvändiga känslan av att alla hjälps åt och delar på arbetsbördan.

Det är också en fråga om att alla måste kunna göra "alla moment" i verksamheten. Vi har varit i kontakt med många golf och fotbollsanläggningar där anställda med lönebidrag endast kan göra begränsade uppgifter och därför inte kunnat få fortsatt anställning. I samtliga fall har diskussion med handledare och arbetsförmedling resulterat i en investering i SpeedCutBox. Observera att vid samtliga tillfällen har arbetsförmedlingen stöttat lönebidragarens situation och tagit 100% av investeringskostnaden till maskinparken. Precis som det ska fungera i ett modernt samhälle, ingen diskriminering, alla kan hjälpas åt, 1 arbetslag.